“Wij benaderen jouw B2B doelgroep

op gedegen en waardige wijze”

Wil je dit liever zelf doen? Dan kunnen we zorgen dat je dit succesvol kunt oppakken. Of je kunt dit aan ons uitbesteden.

In het B2B-segment is het cruciaal om consistent en proactief in contact te komen en te blijven met de markt. Zeker als het gaat om tactische en strategische producten of diensten. Vroeg of laat ontstaat daar namelijk een bepaalde vraag.

De vraag is dan, hoe pak je dit aan en hoe volg je dit op? Besteed je dit uit? Of kun je dit ook prima zelf doen?

Het consequent en structureel uitvoeren van inspanningen zoals bellen, mailen, social selling en postmailings is van groot belang.Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe je de marktbenadering in een bepaalde flow krijgt. Want je tijd wordt vaak geleid door vele andere zaken die ook belangrijk zijn.

Het uitbesteden van deze taak is een mogelijkheid, maar hoe weet je dan dat de marktbenadering op een waardige en betrouwbare manier wordt uitgevoerd?

LEAD Development Company heeft een werkwijze ontwikkeld die fungeert als brug tussen marketing en sales. Onze methodiek is met name geschikt gebleken voor bedrijven die in het B2B segment opereren en dan met name bedrijven die op tactisch en/of strategisch niveau producten of diensten leveren.

Vanuit onze aanpak zorgen we voor het ontwikkelen van inhoudelijk relevante new business afspraken waar sales graag naartoe gaat. Onze aanpak is gebaseerd op transparantie en kwaliteit.

Wij worden gevraagd voor de volgende diensten:

O.a. de onderstaande organisaties vertrouwden al op onze expertise

En dit zijn wij!

Ons team bestaat momenteel uit 15 teamleden variërend in de leeftijd van 50 tot 72. Gepokt en gemazeld door levenservaring. En dat is een voordeel als je op management/ en directieniveau de markt wenst te benaderen.

Het merendeel van ons team werkt al meer dan 8 jaar voor LEAD Development Company, soms zelfs al vanaf de oprichting van ons bedrijf in 2011. Wij werken alleen met vaste teamleden die bij onszelf in dienst zijn.

Zo werken wij altijd met geschikte en vaste teamleden op jouw project. We bereiden elke samenwerking uitvoerig voor. We voelen ons betrokken bij het ontwikkelen van het optimale resultaat. Noem ons maar gewoon “collega”…

Jeroen van Ginkel

Directeur LEAD Development Company B.V. 088-1110800

Meer weten over onze transparante werkwijze?

Laten we samen onderzoeken in welke mate onze aanpak voor jouw new business succes een toegevoegde waarde heeft.

Een afspraak is zo gemaakt. We kunnen elkaar ontmoeten op jouw kantoor of bij ons in Leusden. Een online meeting kan natuurlijk ook!

Klik hier om onze ontmoeting in te plannen

*Liever zelf contact opnemen? Klik hier voor onze contactpagina

Lees voor meer kennis en inspiratie onze blogs.