Op zoek naar een doordachte new business strategie om je omzetpotentieel te vergroten?

Het besluit om te willen groeien door meer nieuwe klanten binnen te halen, is vaak zo genomen. Maar wanneer er te gemakkelijk over gedacht wordt… Dan kan het bovendien wel eens een nutteloze investering zijn.

Het bedenken van een doeltreffende new business strategie leidt tot het structureel en consequent vergroten van het omzetpotentieel. Vaak al op de korte termijn, maar vervolgens structureel op de lange termijn. Daarnaast ontwikkelen we samen met onze klanten de basis voor een goede dataset. Dit vormt het fundament voor een gedegen strategie naar de toekomst toe.

We gaan samen nadenken over jouw doelgroep. Met welke contactpersonen moet je juist wel of vooral niet in contact komen. Wat is hun belang? En als je dan vervolgens in contact bent, wat ga je dan vertellen en vragen? Hoe benaderbaar en bereikbaar is jouw doelgroep eigenlijk? Welke marketingmiddelen zet je hiervoor in? Hoe blijf je vervolgens in contact?

Met een gedegen, doordachte strategie ben je in staat om, consequent en structureel, extra omzetpotentieel te behalen uit jouw specifieke markt.

Laten we daarom samen nadenken over de inrichting van jouw succesvolle new business strategie. De aanpak bestaat uit de volgende verhelderende sessies:

Strategiesessies die je aan het denken zetten

De resultaten van alle sessies worden uitgewerkt in een strategisch new businessplan. Dit plan biedt vervolgens de ideale blauwdruk om op een kwalitatieve manier, structureel en consequent extra omzetpotentieel te ontwikkelen.

Wat haal je uit onze new business strategie sessies?

  • Een gedegen strategie om jouw markt proactief te benaderen
  • Sturing aan het onderscheidend vermogen door een heldere propositie
  • Welke strategische keuzes te maken voor een optimale en kwalitatieve conversie
  • Hoe je de concurrentie een paar stappen voor bent
  • Een uitgewerkt plan van aanpak dat werkt voor de toekomst

Ben je ervan overtuigd dat een investering in een gedegen new business strategie je veel extra omzetpotentieel oplevert? Dan wil je vast en zeker weten wat de investering hiervoor is. Klik hier voor onze tarieven.

Jeroen van Ginkel

Directeur LEAD Development Company B.V. 088-1110800

Meer weten over onze New Business Strategiesessies?

Laten we samen onderzoeken in welke mate de strategiesessies, voor jouw organisatie in het bijzonder, zorgt voor de ontwikkeling van extra omzetpotentieel.

Een afspraak is zo gemaakt. We kunnen elkaar ontmoeten op jouw kantoor of bij ons in Leusden. Een online meeting kan natuurlijk ook!

Klik hier om onze ontmoeting in te plannen

*Liever zelf contact opnemen? Klik hier voor onze contactpagina

Heb je al een goed doordachte new business strategie?

En ben je juist op zoek naar een langetermijnpartner om voor jou de markt te gaan benaderen? Vind je het belangrijk dat dit op een professionele en transparante wijze wordt gedaan?