Training telefonische acquisitie

Ontdek de kracht van telefonische acquisitie met onze maatwerktraining!

Wil jij jouw telefonische acquisitievaardigheden naar een hoger niveau tillen? Onze training is speciaal ontworpen om jou te helpen succes te behalen in dit vakgebied. Vaak wordt telefonische acquisitie als vervelend ervaren, maar dat komt doordat het niet goed wordt aangeleerd. Wij geloven in een benadering die deuren opent in plaats van dichtslaat en gericht is op het opbouwen van langdurige relaties.

Onze training, getiteld “Telefonische Acquisitie, hoe mooi is dat!”, is resultaatgericht. Je wilt immers groeien in omzet en daar gaan wij je bij helpen. Maar belangrijker nog, we zorgen ervoor dat het leuk wordt, zowel voor jou als voor degene die je belt. Wie weet wordt die persoon wel jouw volgende klant!

Tijdens de training behandelen we diverse onderwerpen, waaronder:

  • Houding & mindset
  • Inzicht in Business Persona’s
  • Opbouw van een overtuigende propositie
  • Effectieve omgang met “gatekeepers”
  • Het overwinnen van weerstand
  • Gedegen opvolgingstechnieken
  • Het genereren van waardevolle data

Het resultaat van deze telefonische acquisitie training zal je verrassen. Je zult ontdekken dat telefonische acquisitie niet alleen draait om het maken van nieuwe afspraken, maar dat het je veel meer kan opleveren. Met een nieuwe mindset ontwikkel je een bredere blik, genereer je leads op zowel de korte als de lange termijn, en verzamel je waardevolle data. Hierdoor loop je voorop in de markt en weet je wat jouw concurrenten nog niet weten. Hoe fantastisch is dat?

Het enige risico van deze training is dat je er plezier in gaat krijgen… Maar dat is een risico dat de moeite waard is toch!

En natuurlijk ontvang jij na het volgen van deze training over telefonische acquisitie, ook ons boek!

Maatwerk afgestemd op jouw dagelijkse praktijk

Daarom baseren we onze training op de daadwerkelijke dagelijkse praktijk van jouw organisatie. We nemen de tijd om jouw specifieke uitdagingen en doelen te begrijpen, zodat we een training kunnen ontwikkelen die naadloos aansluit op jouw behoeften.

Onze trainers zijn ervaren professionals die de ins en outs van telefonische acquisitie begrijpen. Ze zullen praktijkvoorbeelden en casestudy’s gebruiken die relevant zijn voor jouw branche en doelgroep. Op deze manier leer je technieken en strategieën die direct toepasbaar zijn in jouw werkomgeving. We geloven dat maatwerk essentieel is om het maximale rendement uit de training te halen en de impact op jouw telefonische acquisitievaardigheden te vergroten.

Een verfrissende kijk op telefonische acquisitie

Onze training telefonische acquisitie gaat verder dan alleen het aanleren van vaardigheden. Het is een transformerende ervaring die je op een hele andere manier naar telefonische acquisitie laat kijken. Door onze training ontwikkel je een nieuwe mindset en benadering die je helpt om oprecht enthousiast te worden over telefonische acquisitie.

We dagen je uit om verder te kijken dan traditionele methoden en de negatieve perceptie die vaak met telefonische acquisitie gepaard gaat. We verkennen innovatieve strategieën en technieken die gericht zijn op het opbouwen van waardevolle connecties en het creëren van duurzame relaties. Je zult ontdekken dat telefonische acquisitie veel meer is dan alleen het maken van nieuwe afspraken, maar een kans biedt om echt in contact te komen met jouw doelgroep en waarde te leveren.

Het is onze missie om jou te helpen telefonische acquisitie te omarmen en er echt plezier in te vinden. Door onze training ontdek je dat het opbouwen van waardevolle relaties en het genereren van leads niet alleen effectief, maar ook leuk kan zijn. We zullen je inspireren met succesverhalen en praktische voorbeelden die laten zien hoe telefonische acquisitie kan bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Intake, voorbereiding & planning voor optimaal leerrendement

Bij onze training telefonische acquisitie hechten we veel waarde aan een grondige intake, voorbereiding en planning. We geloven dat een goed gestructureerde aanpak essentieel is voor het behalen van optimaal leerrendement. Voordat de training begint, zullen we een uitgebreide intake met je doen om jouw specifieke behoeften, doelen en verwachtingen te begrijpen. Op basis hiervan stellen we een trainingsprogramma samen dat perfect aansluit bij jouw organisatie en leerdoelen.

Daarnaast besteden we aandacht aan de voorbereiding. We voorzien je van relevante materialen, tools en bronnen die je helpen om jezelf optimaal voor te bereiden op de training. Dit stelt je in staat om het meeste uit de trainingsdagen te halen en direct praktische vaardigheden toe te passen. We zullen je ook begeleiden bij het plannen van de trainingsdagen, zodat ze naadloos in jouw agenda passen en je de benodigde tijd hebt om je te focussen op het leerproces.

De training beslaat bij voorkeur minimaal 2 dagen. Of kies voor een driedaagse training met begeleid bellen voor maximale praktijkervaring.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een intensievere training en maximale praktijkervaring, bieden we een driedaagse optie aan. Naast de interactieve workshops en oefeningen op de eerste twee dagen, hebben we op de derde dag een speciale sessie gepland voor begeleid bellen. Dit stelt je in staat om de geleerde vaardigheden direct in de praktijk te brengen onder begeleiding van onze ervaren trainers.

Tijdens de begeleide belsessies krijg je de mogelijkheid om echte telefoongesprekken te voeren met potentiële klanten. Onze trainers zullen jou voorzien van waardevolle feedback en tips om je te helpen je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en te verfijnen. Dit is een unieke kans om te leren van echte situaties en je zelfvertrouwen te vergroten in een ondersteunende en stimulerende omgeving.

Of je nu kiest voor een tweedaagse of driedaagse training, ons doel blijft hetzelfde: jou voorzien van de nodige kennis, vaardigheden en praktijkervaring om succesvol te zijn in telefonische acquisitie. We streven ernaar om een gestructureerde en geïndividualiseerde aanpak te bieden, zodat je het maximale uit de training kunt halen en jezelf kunt ontwikkelen tot een zelfverzekerde en effectieve telefonische acquisiteur.

Jeroen van Ginkel

Directeur LEAD Development Company B.V. 088-1110800

Meer weten over de training telefonische acquisitie?

Een afspraak is zo gemaakt. We kunnen elkaar ontmoeten op jouw kantoor of bij ons in Leusden. Een online meeting kan natuurlijk ook!

Klik hier om onze ontmoeting in te plannen

*Liever zelf contact opnemen? Klik hier voor onze contactpagina